Veilig bewegen tijdens je zwangerschap

Zwanger zijn en bevallen kan behoorlijk intens zijn. Topfit zonder pijn die zwangerschap door, je eigen teennagels nog kunnen lakken zonder dat het in je rug schiet (of er uberhaubt bij kunnen), relaxed in bad bevallen met je lievelingsmuziek en na 2 dagen al lekker achter de wandelwagen, het is voor veel vrouwen niet de realiteit. Dus misschien geen verkeerd idee om ervoor te zorgen dat je zo sterk en fit mogelijk bent als je moeder wordt.

Tijdens een intake met bewegingsanalye gaan we samen kijken tegen welke klachten en uitdagingen je aanloopt en wat jij nodig hebt om zo fit en sterk mogelijk de bevalling in te gaan.

We beginnen de zwangerschapscursus in ieder geval met het maken van een goede connectie met je core en bekkenbodem door te oefenen met een diepe ademhaling en die toe te passen tijdens diverse krachtoefeningen. Daarnaast gaan we mobiliseren waar nodig en krijg je tips over hoe je het beste je dagelijkse dingen kunt doen zonder pijn in de hand te werken.

Vanuit je aanvullende zorgverzekering is er waarschijnlijk een vergoeding mogelijk! Mail me even als er je zelf niet uitkomt.