Personal training

De 1-op-1 lessen bieden een goede basis om een connectie te maken met je core en bekkenbodem, je spieren te versterken en te werken aan je mobilieit. Zeker met een specifiek doel voor ogen kan het fijn zijn om individueel te trainen met alle aandacht voor jou. Bijvoorbeeld als je wilt herstellen van een lichamelijke klacht of wilt werken aan een gezondere lifestyle.

Ik ben een professional met de kennis, skills en ervaring om je goed te begeleiden bij het sterker en fitter maken van je lichaam, ondanks je klachten, drukke leven en andere uitdagingen. Ik stuur je graag langs een (bekken-) fysiotherapeut  als je klachten hebt. We gaan het samen doen. Je krijgt oefeningen voor thuis en, indien gewenst, coach ik je ook op voeding, mindset en gedragsverandering om zo blijvend resultaat te bewerkstelligen.

Tijdens een intake doen we een uitgebreide bewegingsanalyse en bespreken we je eventuele klachten en specifieke vraag. Op basis hiervan bepalen we welke weg het beste bij jou past.

Ik heb me gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness en herstel en begeleid dagelijks mama’s bij het in optimale conditie brengen van hun zwangere of postpartum lijf.