Pretty Strong Mom

Genieten van je zwangerschap en het moederschap, gezond, sterk en zonder klachten, dat is waar ik me voor inzet als je als (aanstaande) mama bij me komt. Een zwangerschap, de bevalling en de periode erna zijn erg bijzonder. Er verandert van alles, je lichaam, je slaapritme (welke ritme?), je rol, je prioriteiten. Het kan ook best overweldigend zijn. 

Je wordt op de proef gesteld. Daarom is het belangrijk om lief te zijn voor jezelf en van je lichaam te houden, niet alleen om hoe het eruit ziet, maar vooral om wat het allemaal kan. Je lichaam is ontzettend veerkrachtig, maar je zult actief aan de slag moeten om goed te herstellen. No quick fixes (helaas pindakaas).

Gezondheid en fitheid gaan in mijn ogen over empowerment;  Over de optimale versie van jezelf worden, lekker in je vel zitten, je sterk voelen zowel fysiek als mentaal. Niks fijners dan een lichaam waar je op kunt vertrouwen en dat je een machtig gevoel geeft over waar het allemaal toe in staat is.

Mijn pre- en postnatale cursussen zijn erop gericht om vrouwen in verwachting en nieuwe of al iets minder nieuwe mama’s weer vertrouwen in en controle over hun lichaam te geven. 

Herken jij jezelf in een van de volgende punten?

  • Weet je door alle tegenstrijdige adviezen over sporten tijdens en na de zwangerschap niet wat de beste manier voor jou is om (weer) veilig in beweging te komen

  • Je ervaart (zwangerschapsgerelateerde) klachten en dat weerhoudt je ervan om iets aan je gezondheid en fitheid te doen

  • De dagelijkse bezigheden als tillen, sjouwen, voeden, (langer) wandelen, lang zitten of staan zijn pittig voor je en krijg je nog al eens last van pijn

  • Je wil terugkeren naar je oude sport of wil een nieuwe sport ontdekken, maar wil eerst een goede basis leggen

  • Je hebt een diastase of kampt met bekken- en lage rugklachten waar je niet vanaf komt

  • Je plast in je broek als je niest, springt, tilt of onverwachte beweging maakt

  • Je hebt een body image en zelfvertrouwen boost nodig

Ik werk in een 1-op-1 setting, waarbij ik heel specifiek naar je klachten, wensen of vraag kan kijken. Klik hier voor meer informatie over de Postpartum Fit en Recovery Cursus.