Small group training

Wanneer je een goede basis hebt in krachttraining en een diepe inner core ademhaling kunt toepassen, kun je deelnemen aan de groepslessen. Met maximaal 6 vrouwen train je met de aandacht en aansturing van personal training, gecombineerd met de gezelligheid en motivatie van sporten in groepsverband. Alle groepslessen zijn ook veilig om te doen tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Ik adviseer wel altijd een intake bij me te doen en soms is een aantal 1-op-1 sessies wenselijk, zodat je veilig kunt trainen en ik je optimaal kan begeleiden tijdens de groepslessen.

Maandag

19:00 uur

Pretty Strong Mom

Een instaples voor vrouwen die graag een full body krachttraining willen. De les is een combinatie van individuele oefeningen op een matje en een circuit, waarbij oefeningen kunnen worden aangepast op elk niveau.

Dinsdag

20:00 uur

Pretty Strong Mom

Een instaples waar je in je eigen tempo kunt trainen. Ideaal voor (aanstaande) mama’s die graag aan hun kracht, core, bekkenbodem, diastase of buikje willen werken.

(momenteel vol)

Donderdag

20:00 uur

Stronger

Een les voor de gevorderde sporter, die al wat meer zelfstandig diverse oefeningen uit kan voeren, zoals deadlifts en hip thrusts.

Vrijdag

10:00 uur

Body shape

Ook voor de meer gevorderde sporter die houdt van lekker trainen op muziek.