De Trainingen

Bij Eat Lift Love leer je vooral goed en gecontroleerd bewegen. De trainingen zijn educatief, verantwoord en empowering voor vrouwen van elk fitness niveau. Geen drill instructeur naast je, maar een vertrouwde omgeving waarin aandacht is jouw wensen en uitdagingen.  We leggen de focus op krachttraining en een sterke core, door het ontwikkelen van een diepe ademhaling, het doen van functionele oefeningen en het verbeteren van je mobiliteit. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je geniet van het proces van verandering, dat je een positief zelfbeeld ontwikkelt en ervaart dat een sterk en gezond lijf je veel meer brengt dan een bepaald getal op de weegschaal.

Sterk en fit tijdens en na de zwangerschap

 

Als pre- en postnataal fitness expert begeleid ik dagelijks aankomende en kersverse mama’s, maar ook vrouwen die al langer moeder zijn. Je leert veilig en verantoord bewegen tijdens de zwangerschap en effectief herstellen na je bevalling. Je gaat weer een connectie maken met je bekkenbodem en core en leert corrigerende en functionele oefeningen oefeningen uit te voeren om bekkenklachten en andere zwangerschapsgerelateerde pijn te verbeteren (of te voorkomen) en te werken aan een sterk functioneel lijf. Daarbij werk ik samen met bekkenfysiotherapeut Roosmarij van Heesewijk.

Zijn mijn trainingen iets voor jou?

  • Je wil graag sterker en fitter worden en lekkerder in je vel zitten, fysiek en mentaal
  • Door alle tegenstrijdige adviezen over sporten tijdens en na de zwangerschap heb je geen idee waar je moet beginnen en waar je goed aan doet
  • Je wil na je zwangerschap weer op een verantwoorde manier beginnen met sporten (om weer terug te kunnen keren naar je oude sport)
  • Je hebt na je bevalling nog een bol buikje of diastase waar je wat aan zou willen doen
  • Je hebt (zwangerschapsgerelateerde) klachten die je ervan weerhouden om weer lekker te gaan bewegen of die je zelfs belemmeren in je dagelijkse leven